top of page

 ASWCF 2023 

WSC

THE PLACE TO BE A CHAMPION

Per la nova campanya de la Copa del Món 2023 de Grandvalira, es va voler reafirmar la identitat de la destinació domini/país partint de la frase "Grandvalira, THE PLACE TO BE" i afegint l'element del campió per transformar-la en el claim.
Per la gràfica es va comptar amb la imatge de l'esquiador andorrà Joan Verdú en actitud de victòria, sobresortint de la paraula CHAMPION, per aportar força al claim.

L'espot que l'acompanya consta d'una veu en off que parla des de la perspectiva de la pista d'esquí i enumera les similituds entre ella i els campions, amb una barreja d'imatges de muntanya, pistes d'esquí i esquiadors en competició. Tot plegat crea una campanya amb un component conceptual potent i una imatge fàcilment identificable per a Grandvalira.

CLIENT
Grandvalira

DATA
Octubre 2022

CATEGORIA
Campanya Publicitaria

 ANDORRA 2027 

ANDORRA27

FIS ALPINE WOLRD SKI CHAMPIONSHIPS

Es relacionen diferents conceptes per donar forma i significat a un nou element gràfic, encarregat de transmetre i representar els valors i la filosofia del projecte. Oportunitat sense precedents per posicionar Andorra al món des de l'organització d'un esdeveniment d'aquest nivell i ser un referent mundial de neu. Reafirmar la reputació d'Andorra / GrandValira / Soldeu - El Tarter com a organitzadors. Obertura de potencials mercats. Transformació d'un nou model de País.

CLIENT
Grandvalira

DATA
Maig 2020

CATEGORIA
Branding

Anterior

Posterior

bottom of page