top of page

 UN PONT ENTRE ESPANYA I ANDORRA 

The Apartment Strategic Communication i la seva divisió de brànding i creativitat, Studio. The Apartment, amplien els seus horitzons i serveis al costat de Píxel Concepte, una de les principals agències a Andorra, per a tendir un pont entre tots dos mercats i donar solucions integrals a aquelles marques i empreses que desitgen estendre la seva influència pel mercat ibèric.

En conjunt, les tres agències, que operen sota una mateixa direcció, augmenten exponencialment els seus serveis, podent oferir solucions integrals en comunicació, màrqueting, brànding, relacions públiques, assessoria i consultoria de marca, donada l'especialització de cadascuna d'elles dins del sector.

La relació entre Andorra i Espanya és cada dia més àmplia, estreta i directa, sent el mercat espanyol el més influent per volum a nivell de turisme, oci i consum al país pirinenc, que afronta un ampli procés per a elevar el seu posicionament en el sector del luxe i l'exclusivitat, on The Apartment compta amb una gran experiència.

Aquesta relació també afecta al context espanyol, que veu en el mercat andorrà una enorme oportunitat per a ampliar el seu desenvolupament comercial, gràcies a la seva estacionalitat, gran nombre de visitants i evolució cap a un mercat prevalgui; context dominat per Píxel Concepte des de més de 15 anys.

Cerques generar preferència de la teva empresa andorrana en el mercat espanyol? Tal vegada es tracta del camí, generar una relació de la teva marca espanyola amb l'atractiva economia andorrana? Aquesta aliança té un pont de doble direcció per a unificar dos països vinculats històrica i geogràficament.

Anterior

Posterior

bottom of page