top of page

POLITICA DE PRIVACITAT

FORMULARI DE CONTACTE

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS (Informació básica)

Responsable
PIXEL CONCEPTE, SLU
Finalitat
Recollida de les dades per a atendre les seves consultes i l'enviament d'informació periòdica de les nostres activitats, productes i serveis per mig electrònics sempre que ens autoritzi el seu tractament.
Legitimació

No es preveuen cessions de dades, excepte per previsió legal..
Destinataris
PIXEL CONCEPTE, SLU
Drets informació addicional
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s'identifiquen en la + info addicional RGPDUE

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: pixelconcepte.com
NOTA LEGAL

Textes Legals Versió 2 08-2018


1.1
Avís Legal
1.2 Política de Privacitat RGPDUE / LQPD
1.3 Política de Cookies
1.1 Avís Legal


En conformitat el tractament de les dades personals i a la protecció de la intimitat en el sector de les comunicacions electròniques, posem al seu coneixement la següent informació:

PIXEL CONCEPTE, SLU, és el titular del portal Web www.pixelconcepte.com, que actua exclusivament com a explotadora, i gestora dels continguts dels portals Web domiciliada en: av. tarragona, 101 3r 1a ad500 (Principat d’Andorra), NRT F-290997-A, amb el Registre de Comerç número 916503U, és l'encarregada de l'explotació, gestió i funcionament del portal Web esmentat anteriorment.

Si vol contactar amb nosaltres, pot fer-ho mitjançant correu postal a l'adreça esmentada al paràgraf anterior, o bé a través del formulari de contacte de la nostra web.CONCEPTE D'USUARI

La utilització del portal Web atribueix la condició d'usuari, i implica l'acceptació total i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per a PIXEL CONCEPTE, SLU en el mateix moment en què l'usuari accedeixi a la Web. En conseqüència, l'usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la Web, ja que pot sofrir modificacions.


INFORMACIÓ SOBRE ELS VINCLES “LINKS”

PIXEL CONCEPTE, SLU no es fa responsable de les webs no pròpies o de tercers, a les quals es pot accedir mitjançant vincles “links” o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers.
Qualsevol ús d'un vincle o accés a una Web no pròpia és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l'usuari, PIXEL CONCEPTE, SLU no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d'un vincle aliè a la web de grandvalira.com, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l'ús o mal ús d'un vincle, o de la informació obtinguda a través d'ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'ús o mal ús d'un vincle, tant en connectar al portal Web pixelconcepte.com com en accedir a la informació d'altres webs des del mateix portal Web.RENÚNCIA I LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

La informació i serveis inclosos o disponibles a través de les pàgines Web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De manera periòdica s'incorporen canvis a la informació continguda. PIXEL CONCEPTE, SLU pot introduir en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o continguts.
També s'adverteix que els continguts d'aquesta web tenen la finalitat informativa quant a l'oferta de serveis i tarifes, segons el que es preveu en el present avís legal i en la resta dels textos legals del present portal.INFORMACIÓ SOBRE L'EXEMPCIÓ DE TOTA RESPONSABILITAT DERIVADA D'UNA FALLADA TÈCNICA I DE CONTINGUT

PIXEL CONCEPTE, SLU declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts en Internet, qualsevol que sigui la seva causa.
Així mateix, PIXEL CONCEPTE, SLU no es fa responsable de les caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensions temporals del fluid elèctric o qualsevol un altre tipus.

PIXEL CONCEPTE, SLU no garanteix que els serveis o continguts no siguin interromputs o que estiguin lliures d'errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que el posa a la seva disposició estigui lliure de virus o altres components nocius, sense perjudici que PIXEL CONCEPTE, SLU realitza els seus millors esforços a evitar aquest tipus d'incidents. En cas que l'usuari prengués determinades decisions o realitzés accions sobre la base de la informació inclosa en qualsevol dels “websites”, es recomana la comprovació de la informació rebuda amb altres fonts.INFORMACIÓ RELATIVA A la PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

1. L'estructura, disseny i forma de presentació dels elements (gràfics, imatges, fitxers logotips, combinacions de colors i qualsevol element susceptible de protecció) estan protegits per drets de propietat intel·lectual, titularitat del PIXEL CONCEPTE, SLU.

2. Està prohibida la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública, i en general qualsevol altra forma d'explotació, parcial o total dels elements referits en l'apartat anterior. Aquests actes d'explotació només podran ser realitzats en virtut de l'autorització expressa de PIXEL CONCEPTE, SLU i que, en tot cas, hauran de fer referència explícita a la titularitat dels citats drets de propietat intel·lectual de PIXEL CONCEPTE, SLU.

3. Només està autoritzat per a l'ús privat del material documental elaborat per a PIXEL CONCEPTE, SLU. En cap cas, podrà suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que pugui estar instal·lat.

4. Excepte autorització expressa de PIXEL CONCEPTE, SLU no es permet l'enllaç a “pàgines finals”, el “frame” i qualsevol altra manipulació similar. Els enllaços han de ser sempre en la pàgina principal o “home page” de pixelconcepte.com.

5. Els signes distintius (marques, noms comercials) de PIXEL CONCEPTE, SLU estan protegits per drets de propietat industrial, quedant prohibida la utilització o manipulació de qualsevol d'aquests, excepte autorització expressa i per escrit de PIXEL CONCEPTE, SLU.COMPRA ON-LINE SEGURA

La seguretat és una prioritat per a PIXEL CONCEPTE, SLU pel que realitzem el màxim esforç per a assegurar que els nostres processos de transaccions siguin segurs i que la seva informació personal estigui protegida.


NO COMPARTEIXI LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

PIXEL CONCEPTE, SLU mai li enviarà un correu electrònic ni li trucarà per telèfon per a demanar-li que reveli o verifiqui la contrasenya del seu compte, ni els seus números de compte bancària o targeta de crèdit, ni qualsevol altre tipus d'informació personal. En cas que algú contacti amb vostè o de rebre un correu electrònic no sol·licitat que li demani algun de les dades anteriors, no respongui i comuniqui'l immediatament a PIXEL CONCEPTE, SLU, perquè procedeixin a la recerca de l'incident.IDENTIFIQUI ELS CORREUS ELECTRÒNICS FALSOS (intents de 'spoofing' o 'phishing')

Ignori tot correu electrònic que rebi en el que se li sol·liciti informació personal o que li redirigeixi en una altra pàgina web que no sigui propietat de PIXEL CONCEPTE, SLU, o de societats del grup, o que li demani que pagui per un mitjà diferent de l'autoritzat per PIXEL CONCEPTE, SLU, ja que podria ser un intent de suplantació de personalitat ('spoofing' o 'phishing'), i haurà de considerar-ho fraudulent.

PIXEL CONCEPTE, SLU utilitza el domini “pixelconcepte.com” per als seus correus electrònics.

Si vostè rep un correu electrònic amb un format diferent, per exemple: grandvalira.security@hotmail.com, pot estar segur que és un correu fals.

Alguns correus electrònics que practiquen phishing contenen enllaços a llocs web que utilitzen la paraula " PIXEL CONCEPTE, SLU” en la seva URL, però li dirigiran a un lloc web completament diferent. Si desplaça el ratolí per sobre de l'enllaç, podrà veure la URL associada, que probablement tindrà un format diferent a les enllaçades en els llocs web autèntics de PIXEL CONCEPTE, SLU.
Si així i tot vostè fa clic en un correu electrònic que practica phishing i és redirigit a una pàgina que s'assembli a "Al seu Compte" o a qualsevol que li sol·liciti verificar o modificar la seva informació personal, ignori-la i consideri-la com a fraudulenta.COMUNIQUI ELS INTENTS DE 'phishing'

Accedeixi al nostre formulari de contacte i en alguna de les comunicacions, adjunti el correu electrònic que consideri fals. En facilitar-nos aquesta informació ens està ajudant a localitzar el seu origen.
Si no pot adjuntar el correu electrònic fals, reexpedeixi'l via el nostre formulari de contacte i inclogui la major quantitat d'informació possible sobre aquest.
1.2 Política de Privacitat RGPDUE / LQPD

TEXT LEGAL

De conformitat amb el que s'estableix pel Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la Llei Qualificada 15/2003 de Protecció de Dades Personals (LQPD) i del Reglament de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades (RAAPD) que desenvolupa la LQPD l'informem que les dades personals facilitades a través dels formularis, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat inclosos en un tractament titularitat de PIXEL CONCEPTE, SLU, amb domicili social en l'av. tarragona, 101 3r 1a ad500 (Principat d’Andorra), NRT F-290997-A, amb el Registre de Comerç número 916503U, és l'encarregada de l'explotació, gestió i funcionament del portal Web esmentat anteriorment.

Formulari de contacte, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i l'enviament d'informació relacionada amb els serveis que ofereix PIXEL CONCEPTE, SLU.

S'informa que les dades poden ser utilitzats per a l'enviament de comunicacions comercials, per qualsevol mitjà, relatiu a activitats i serveis de la nostra empresa o grup empresarial que puguin ser del seu interès. Vostè podrà en qualsevol moment oposar-se a aquesta mena de comunicacions, enviant un correu electrònic a l'adreça dpd@grandvalira.com i indicant en l'assumpte "BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ".

Així mateix, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició i si escau de, portabilitat i limitació, enviant un escrit acompanyat d'una fotocòpia del D.N.I o document acreditatiu equivalent a la següent adreça: av. tarragona, 101 3r 1a ad500 (Principat d’Andorra),o enviant-ho per correu electrònic a admin@pixelconcepte.com indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".


POLÍTICA DE PRIVACITAT

PIXEL CONCEPTE, SLU. està especialment sensibilitzat amb la protecció de les dades dels usuaris dels serveis que accedeixen al lloc web. Mitjançant la present Política de Privacitat [d'ara endavant, la Política] informa els usuaris de grandvalira.com del tractament i usos als quals se sotmeten les dades personals que es recapten en la Web, amb la finalitat que decideixin, lliure i voluntàriament, si desitgen facilitar la informació sol·licitada.

PIXEL CONCEPTE, SLU. considera essencial garantir la protecció de les dades personals, amb la finalitat de protegir la intimitat i privacitat de tots els interessats (titulars de les dades), per la qual cosa posem de manifest la present Política, comprometent-nos a garantir les exigències legals estipulades en la legislació i reglamentació que sigui aplicable en matèria de Protecció de Dades Personals.
Així doncs, en compliment del Reglament (UE) 2016/679, mitjançant el present document PIXEL CONCEPTE, SLU..


Informa:

1-
Titulatidad dels Fitxers

PIXEL CONCEPTE, SLU. amb domicili social en: av. tarragona, 101 3r 1a ad500 (Principat d’Andorra), és el titular de diferents tractaments.

En concret, les dades recaptades a través de la present web s'incorporen al tractament [USUARIS WEB / NEWSLETTER], als quals li serà aplicada la present política de Privacitat.

2-
Recollida i tractament

El tractament [USUARIS WEB / NEWSLETTER], té com a principal característica:


    2.1- Finalitat

    La finalitat de la recollida i incorporació de les dades als citats tractaments, consisteixen en:

  a. Per al tractament [USUARIS WEB / NEWSLETTER]

    Oferir la informació sol·licitada pels interessats en el formulari o qüestionari    de la pàgina Web grandvalira.com.

  b. Resoldre les qüestions formulades.

  c. i remetre'ls informació sobre les nostres ofertes de serveis al grup empresarial PIXEL CONCEPTE, SLU.

  d. i remetre'ls informació sobre els nostres productes o serveis del portal titularitat de PIXEL CONCEPTE, SLU.


  2.2-
Encarregat del tractament

    En el cas que hi hagi tercers que accedeixin a aquest tractament i amb els quals existeixi obligació de subscriure el contracte que         prescriu (l'article 28 RGPDUE).

    Se signarà aquest contracte sobre els termes que marca el citat article, que regularà contractualment l'ús i la confidencialitat de les      dades de caràcter personal, de conformitat amb el que es disposa en la legislació vigent.


  2.3-
Base jurídica - Consentiment

    Mitjançant l'emplenament dels formularis disponibles en la web, l'interessat presta el seu consentiment perquè les dades de                caràcter personal subministrats siguin incorporats al fitxer, sent objecte de tractament per la present política de privacitat. De la            mateixa manera presta consentiment perquè PIXEL CONCEPTE, SLU, li enviï informació periòdica sobre ofertes d'activitats,                   productes o serveis del grup empresarial.

Vostè podrà en qualsevol moment oposar-se a aquesta mena d'enviaments, enviant un correu electrònic a l'adreça dpd@grandvalira.com indicant en l'assumpte "BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ".


3-
Mesures de Seguretat

PIXEL CONCEPTE, SLU ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades de caràcter personal legalment requerits, i ha instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades.


4-
Drets d'Accés, Rectificació, Cancel·lació, Oposició, Portabilitat i Limitació

Els interessats titulars de les dades contingudes en el tractament [USUARIS WEB / NEWSLETTER] així com les dades contingudes en qualsevol dels tractaments titularitat de PIXEL CONCEPTE, SLU, podran dirigir-se a l'entitat, amb la finalitat de poder exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat, i si escau limitació (Drets ARCOPL).

Aquests drets tenen caràcter “personalíssim”, per la qual cosa únicament podran ser exercitats pel propi interessat, o el seu representant legal, prèvia acreditació de la seva identitat, o si escau, de la suficiència de la representació.

A.- El dret d'accés, es podrà exercitar amb periodicitat anual, excepte interès legítim acreditat. En exercitar aquest dret, l'interessat podrà optar pels següents sistemes de consulta del fitxer:

- Comunicar-se a través del nostre formulari de contacte.
- Comunicació per escrit dirigida a: PIXEL CONCEPTE, SLU, av. tarragona, 101 3r 1a ad500 (Principat d’Andorra)

PIXEL CONCEPTE, SLU, procedirà a notificar la seva decisió en el termini d'un mes. Si fora en sentit afirmatiu, l'interessat podrà accedir a la referida informació en el termini dels 10 dies següents a la seva notificació.

B.- El dret de rectificació i cancel·lació podran ser exercitats, conformement a les següents previsions, sempre que l'interessat consideri que les dades recollides en els nostres tractaments són inexactes, incomplets, inadequats o excessius. En aquest cas, podrà exercitar-los a través d'algun dels mitjans anteriorment previstos.
PIXEL CONCEPTE, SLU, procedirà a la rectificació o cancel·lació dins dels 10 dies següents al de la recepció de la sol·licitud.

C.- El dret de portabilitat podrà ser exercitat, conformement a les següents previsions, sempre que l'interessat consideri que les dades recollides en els nostres tractaments han de ser retornats al titular de les dades, o en el seu cas a un tercer (Encarregat de tractament).

D.- El dret de limitació podrà ser exercitat, prèviament el dret d'oposició al tractament de les seves dades, i que mentre no es resolgui el dret d'oposició, es limiti el tractament de les dades.

5-
Canvi de Normativa

PIXEL CONCEPTE, SLU, es reserva el dret de modificar la present política a fi d'adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials, així com les que poguessin derivar-se de “codis tipus” existents en la matèria. Tals canvis seran comunicats amb l'antelació que sigui necessària en la nostra pàgina web, sense perjudici de reclamar el consentiment necessari dels afectats quan aquest no es consideri atorgat conformement als termes de la present política.

Qualsevol dubte, pregunta o comentari que pogués tenir en referència a la present normativa, no dubti a consultar-ho dirigint la seva comunicació al nostre formulari de contacte
1.3 Política de Cookies

Que són les Cookies?

Les Cookies són arxius que s'instal·len en el lloc web del navegador o els dispositius (telèfons intel·ligents, tauleta) de l'usuari durant el seu recorregut per les pàgines del lloc web i serveixen per a emmagatzemar informació sobre la seva visita.

S'utilitzen Cookies per a:

Assegurar que les pàgines web puguin funcionar correctament.
Emmagatzemar les preferències, com l'idioma o la mesura de la lletra.
Conèixer l'experiència de navegacions de l'usuari.
Recopilar informació estadística anònima, com a pàgines ha visitat l'usuari o quant temps ha estat en el lloc web.

L'ús de les Cookies permet optimitzar la navegació, adaptant la informació i els serveis oferts als interessos dels usuaris, per a proporcionar una major experiència sempre que visiti el lloc web.


Tipologia, finalitat i funcionament

Les Cookies en funció de la seva permanència, poden dividir-se en cookies de sessió o permanents. Les primeres expiren quan l'usuari tanca el navegador. Les segones expiren quan es compleix l'objectiu pel qual serveixen o bé quan s'esborren manualment.

A més, en funció del seu objectiu, els Cookies es poden classificar de la següent forma:


Estrictament necessàries (tècniques): són aquelles imprescindibles per al correcte funcionament de la pàgina. Normalment es generen quan l'usuari accedeix al lloc web o inicia sessió en el mateix i s'utilitza per a identificar en el lloc web amb els següents objectius:
Mantenen a l'usuari identificat de manera que, si abandona el lloc web, el navegador o el dispositiu i en un altre moment torna a accedir a la mateixa pàgina, seguirà identificat, facilitant així la seva navegació sense haver de tornar a identificar.
Comprovar si l'usuari aquest autoritzat per a accedir a uns certs Serveis o zones del lloc web


De rendiment: S'utilitzen per a millorar l'experiència de navegació i optimitzar el funcionament del lloc web, com, per exemple, emmagatzemar les configuracions de serveis, o emmagatzemar la compra realitzada en un carret de la compra.

De publicitat: Són aquelles que recapten informació sobre els anuncis mostrats als usuaris del lloc web. Poden ser de dos tipus:
Anònimes: Només recopilen informació sobre els espais publicitaris mostrats en el lloc web, amb independència de l'usuari que vaig accedir al lloc web, és a dir, sense identificar-se expressament
Personalitzades: Recopilen informació personal de l'usuari del lloc web per part d'un tercer, per a la personalització d'aquests espais publicitaris.


De geolocalització: Aquestes cookies s'utilitzen per a esbrinar en quin país o regió es troba l'usuari que accedeix a un servei del lloc web, per a poder oferir continguts o serveis adequats a la seva localització.

D'analítiques: Recopilen informació sobre l'experiència de navegació de l'usuari en el lloc web, normalment de manera anònima, encara que a vegades també permeten identificar de manera única i inequívoca a l'usuari per a obtenir informes sobre els interessos dels usuaris en els serveis que ofereix el lloc web.

Cookies utilitzades

Nivell 1: Cookies estrictament necessaris per a la prestació del mateix servei sol·licitat per l'usuari.
Nivell 2: Cookies de rendiment (anònimes) necessàries per al manteniment de continguts i navegació, de les quals tan sols fa falta informar sobre la la seva existència.
Nivell 3: Cookies gestionades per tercers que permeten el seguiment de l'usuari a través d'altres webs que no són del titular d'aquesta web. Normalment es corresponen amb cookies de publicitat o analítiques on s'identifica l'usuari de manera única i evident.DESACTIVAR L’ÚS DE COOKIES

L'usuari podrà en qualsevol moment, deshabilitar l'ús de les cookies mitjançant la configuració del navegador, per exemple:
Google Chrome http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Windows Explorer http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-int...
Firefox http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-lo...
Apple Safari http://support.apple.com/kb/ph5042

Els informem que PIXEL CONCEPTE, SLU, en el seu domini grandvalira.com no utilitza cap mena de “cookie”, per al tractament de dades personals, que permetin la identificació de persones físiques concretes.

bottom of page